Kinderopvang Tomtiedom

kinderopvang

Kennismaking

Tomtiedom

In de zomer van 2013 is de locatie op de Kempenaerstraat verhuisd naar het oude politiebureau in Oegstgeest. Het pand is gelegen aan de Rhijngeesterstraatweg 33 in Oegstgeest. Een groot pand, dichtbij het bos Rhijngeest en goed te bereiken met de fiets, auto of de bus.

Het pand sluit goed aan bij de werkwijze van Tomtiedom. De Rhijngeesterstraatweg heeft plaats voor 16 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar. De binnenruimte biedt ook op de Rhijngeesterstraatweg voldoende ruimte en uitdaging aan de kinderen om te leren en zich verder te ontwikkelen. Het grote plein is voor alle leeftijden een uitdagende speelplek. De allerkleinsten kunnen in de schaduw genieten van het speelhuisje, het gras en de grote zandbak, terwijl de grootsten op ontdekking kunnen in het kasteel en kunnen fietsen op het grote plein.

Tomtiedom is geopend van 7.30-18.30, dit is een richtlijn. Samen met ouders wordt er gekeken naar wat het beste aansluit bij de thuissituatie.

Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie (071-7504406). Mocht u zich direct willen inschrijven, klik dan hier voor het inschrijfformulier.

 

 

 

Kinderopvang Tomtiedom is een onderdeel van Tomtiedom Holding B.V. - Copyright 2018 - disclaimer