Kinderopvang Tomtiedom

kinderopvang

Locatie

TomtiedomIn de zomer van 2013 is de locatie op de Kempenaerstraat verhuisd naar het oude politiebureau in Oegstgeest. Het pand is gelegen aan de Rhijngeesterstraatweg 33 in Oegstgeest. Een groot pand, dichtbij het bos Rhijngeest en goed te bereiken met de fiets, auto of de bus.

Het pand sluit naadloos aan bij de werkwijze van Tomtiedom. De Rhijngeesterstraatweg heeft twee groepen in de leeftijd van 0-4 jaar: een verticale groep van maximaal 16 kinderen in de leeftijd van 0-4 jaar en een peuterplusgroep met maximaal 8 kinderen in de leeftijd van 2-4 jaar. Tevens is er een groep voor buitenschoolse opvang (BSO) met maximaal 20 kinderen.

De binnenruimte biedt op de Rhijngeesterstraatweg voldoende ruimte en uitdaging aan de kinderen om te leren en zich te ontwikkelen. Het grote plein is voor alle leeftijden een uitdagende speelplek. De allerkleinsten kunnen in de schaduw genieten van het speelhuisje, het gras en de grote zandbak, terwijl de grootsten op ontdekking kunnen in het kasteel en kunnen fietsen op het grote plein.

Tomtiedom is normaliter geopend van 7.30-18.30, dit is een richtlijn. Samen met ouders wordt er gekeken naar wat het beste aansluit bij de thuissituatie. Op dit moment hebben wij de openingstijden tijdelijk aangepast naar 7.30-18.00. Dit in verband met de belasting van het personeel en de rust van de kinderen op de groep.

Nieuwsgierig? Kom gerust een kijkje nemen of neem telefonisch contact met ons op voor meer informatie (071-7504406). Mocht u zich direct willen inschrijven, klik dan hier voor het inschrijfformulier.

Kinderopvang Tomtiedom is een onderdeel van Tomtiedom Holding B.V. - Copyright 2023 - disclaimer