Kinderopvang Tomtiedom

kinderopvang

Over ons

Tomtiedom is in 2000 opgericht door Randy Schneider. Haar droom was om een kinderopvang te bieden die echt draait om de kinderen en gezinnen. Een kleinschalig kinderdagverblijf waar iedereen zich prettig voelt. Randy is HBO verpleegkundige, Universitair Pedagoog en Energetisch (kinder)coach. Daarnaast heeft ze de opleiding Systemisch Coachen aan het Bert Hellinger succesvol afgerond. Ze is getrouwd, woont in Oegstgeest en heeft drie kinderen.

Eva Holthuis begon als medewerker bij Tomtiedom, maar ze bleek ambitieus. Naast haar werk volgde ze een HBO opleiding pedagogiek. Toen die afgerond was, sprak ze haar wens uit om nog meer betrokken te zijn bij Tomtiedom. Sinds 2010 is Eva mede-eigenaar van Tomtiedom. Zij daagt kinderen en medewerkers uit om er elke dag een mooie dag van te maken.
Eva heeft de opleiding Sociaal Pedagogisch Werk 3 afgerond en is HBO pedagoog. Daarnaast heeft ze de opleiding Systemische Pedagogiek en Systemisch Coachen aan het Bert Hellinger succesvol afgerond. Ze heeft twee zoons en een dochter en woont in Oegstgeest.

Beide hebben de opleiding tot kindercoach afgerond en zijn ze ‘Ik Leer Leren‘ trainer. Het resultaat van hun samenwerking is twee knusse unieke locaties waar Randy en Eva zelf op de groep werken.

Kinderopvang Tomtiedom is een onderdeel van Tomtiedom Holding B.V. - Copyright 2023 - disclaimer