Kinderopvang Tomtiedom

kinderopvang

Over Tomtiedom

Bij Tomtiedom hebben we oog voor ieder kind. We geven kinderen, ouders en medewerkers de ruimte om zichzelf te zijn. Dat kan omdat onze twee locaties kleinschalig en overzichtelijk zijn. Zo kunnen we structuur bieden maar ook de flexibiliteit die nodig is voor goede kinderopvang.

Omdat kinderdagverblijf Tomtiedom kleinschalig is kunnen we meedenken met elk gezin wat op ons vertrouwt. We werken met alle leeftijdsgroepen vanuit onze basisvisie over opvoeden en opgroeien. Dit houdt in: we geven kinderen de kans om op onderzoek uit te gaan en bieden de steun die ze nodig hebben om dit te doen. We nodigen uit tot spelen en ontwikkelen, en we troosten en verzorgen een kind zoals hij of zij dat nodig heeft.

Tomtiedom is anders dan andere kinderdagverblijven, wij kennen alle gezinnen, de broertjes en de zusjes en vaak ook nog de huisdieren. Doordat de eigenaren twee pedagogen zijn die zelf ook op de groep werken, bent u nooit een nummer als u belt of langskomt. Ouders waarderen de betrokkenheid van onze medewerkers bij hun kinderen.

De jongste kinderen zitten in een verticale groep op Haave en Rhijngeesterstraatweg. Zij brengen de dag door samen met kinderen van 0 tot 4 jaar en drie enthousiaste medewerkers. Ook de buitenschoolse opvang PB33 werkt met dit concept. Kinderen van 4 jaar tot 12 jaar zitten samen in een groep. Broertjes en zusjes zijn vlak bij elkaar zodat het echt als vrije tijd voelt.

Tomtiedom biedt kinderopvang zoals we dat zelf wensen voor onze kinderen: een betrouwbare partner in de verzorging van uw kinderen, met goed opgeleid en enthousiast personeel. De ouders en het kind zijn ons uitgangspunt. Flexibiliteit en overleg staan hierbij centraal.

Kinderopvang Tomtiedom is een onderdeel van Tomtiedom Holding B.V. - Copyright 2023 - disclaimer