Kinderopvang Tomtiedom

kinderopvang

Kennismaking

In het oude politiebureau aan de Rhijngeesterstraatweg 33 in Oegstgeest bevindt zich sinds september 2013 de buitenschoolse opvang van kinderdagopvang Tomtiedom (PB33). Naast het kinderdagverblijf, wat hier tevens gevestigd is, bieden wij ook opvang aan kinderen in de leeftijd van 4 – 12 jaar. PB33 is elke werkdag geopend van 14.45-18.30 of van 12.00-18.30. Dit is een richtlijn, samen met de ouders wordt gekeken naar wat het beste aansluit bij uw thuissituatie. In de schoolvakanties zijn wij geopend van 7.30.-18.30. Op dit moment hebben wij de openingstijden tijdelijk aangepast naar 7.30-18.00. Dit in verband met de belasting van het personeel en de rust van de kinderen op de groep.

PB33 heeft, net zoals de kinderdagverblijven van Tomtiedom, een kleinschalig karakter (maximaal 22 kinderen). De binnenruimte biedt kinderen de ruimte om na school uit te rusten, maar ook vooral leuke activiteiten te ondernemen. Van belang hierbij is overleg en inspraak van de kinderen zelf.
Het pand biedt de mogelijkheid om verschillende ruimten te maken voor verschillende doeleinden, denk hierbij aan een atelier (waar kliederen geen probleem is!), een keuken (om samen te koken, bakken en braden) en een doe zaal (voor het betere bouw, klim en klauter werk).
De grote afgeschermde binnenplaats is zo ingericht dat het een groene speelplaats is, maar ook een plek om te kunnen fietsen, skaten en voetballen.
Naast de dagelijkse omgeving waarmee kinderen te maken hebben, thuis, school, verenigingen en vriendjes, willen wij een plek bieden om iets anders in je vrije tijd te kunnen doen. Met ruimte voor eigen inbreng van ideeën. In overleg worden regels en afspraken gemaakt afhankelijk van de leeftijd van een kind. Bent u geïnteresseerd neem dan gerust contact met ons op. Dit kan zowel telefonisch 071-7504406 als via de mail info@tomtiedom.nl
Mocht u zich willen inschrijven dan kan dit eenvoudig via deze site. Klik hier voor het inschrijfformulier.

Kinderopvang Tomtiedom is een onderdeel van Tomtiedom Holding B.V. - Copyright 2023 - disclaimer