Kinderopvang Tomtiedom

kinderopvang

Ouders aan het woord

20130621_17931Moeder van Eline (3 jaar). Naar aanleiding van de website heb ik bijna drie jaar geleden een gesprek gehad op Tomtiedom. Het kleinschalige van één verticale groep en de warme sfeer die er hing, sprak ons meteen aan. Gelukkig was er meteen op de gewenste dagen plek. Onze dochter gaat nu alweer 2,5 jaar elke dag met veel plezier naar Tomtiedom, lokatie Kempenaerstraat. De leidsters zijn stuk voor stuk ontzettend gek op alle kinderen en verzinnen de leukste activiteiten. Zo zijn ze een keer vliegtuigen gaan kijken op Schiphol (eerst met de bus en de trein ernaar toe, ook een hele belevenis voor die peuters!), hebben ze bij een echte bakker koekjes gebakken, zetten de dames zomaar in januari de verwarming hoog om binnen het zwembad op te blazen en krijgen we regelmatig een geschminkte dochter met een boel zelfgemaakte knutsels mee naar huis. Ook op andere dagen gaan de kinderen veel naar buiten, in de eigen tuin of naar het bos, en er wordt veel met thema’s gewerkt. Ook nemen ze geregeld een aantal kinderen mee boodschappen doen. Ook op regenachtige dagen wordt er binnen volop gezellig gespeeld. Kortom, voor onze dochter is het elke dag weer een feestje om te gaan! De leidsters zijn kundig en er wordt voor elke bijzondere activiteit toestemming gevraagd aan ouders, wat wij als zeer zorgvuldig ervaren. Het feit dat ze nu een BSO-groep gaan starten betekent voor ons dat de goede zorg voor onze dochter ook na haar vierde verjaardag door blijft gaan.

Lotto

Moeder van Fleur (1 jaar). Wij zijn bij Tomtiedom terecht gekomen, omdat ze flexibel zijn in hun openingstijden. Ze vinden het geen probleem om om 7u open te gaan en dat was voor ons heel fijn. De leiding en alle leidsters staan open voor suggesties, feedback en zijn makkelijk te benaderen. Ze houden een programma aan, maar passen daarin ook onze wensen, bijv qua slaaptijden en verzorgingsproducten.
Ze ondernemen leuke dingen met de kinderen, doen uitstapjes en gaan veel naar buiten. Dat de leeftijden door elkaar zitten 0-4 jaar is voor iedereen leuk, ze leren van elkaar en leren te wachten omdat een ander nog even geholpen moet worden. Wij zijn erg tevreden en de kinderen komen er altijd vrolijk vandaan.

Kinderopvang Tomtiedom is een onderdeel van Tomtiedom Holding B.V. - Copyright 2018 - disclaimer