Kinderopvang Tomtiedom

kinderopvang

Ouders aan het woord

Moeder van E. (2 jaar)  en A. (0 jaar). “Een huiselijk sfeer en speelruimte buiten” dat waren mijn belangrijkste wensen in de zoektocht naar kinderopvang. De eerste kennismaking met Tomtiedom gaf mij precies dit gevoel. Zelfs met 16 kinderen heerst er altijd een bepaalde rust in de ruimte. Vanaf dag een zijn mijn kids hier happy!
Met veel enthousiasme en creativiteit leren de leidsters de kinderen een heleboel. Daarnaast helpen ze graag met bijvoorbeeld het geven van hapjes.
Ze doen leuke spelletjes en maken regelmatig uitstapjes (naar het bos, het station of gewoon een boodschapje doen). En er wordt dagelijks (jaloersmakend) lekker en gezond gegeten.

Moeder van W. (8 8jaar), V. (5 jaar) en A (2,5 jaar).
Toen onze jongste dochter 1,5 was moesten we, vanwege een wisseling in onze werkdagen, op zoek naar een nieuwe crèche. Balen natuurlijk, want je wil je kind liever op een vertrouwde plek laten, maar daar was even niks aan te veranderen. Omdat ik goede verhalen over Tomtiedom had gehoord, besloot ik eens te informeren. Ik belde op en werd uitgenodigd om de volgende dag te komen kijken. Dat deed ik, samen met dochter en we waren meteen verkocht. De warmte en vriendelijkheid die ik bij Tomtiedom tegen kwam, had ik nog niet op een andere crèche meegemaakt. Er hangt een super goede sfeer. Tijdens ons eerste bezoekje werd echt de tijd voor ons genomen. Ik kreeg uitgebreide informatie over hoe de dagen bij Tomtiedom eruit zien, ze was lekker aan het spelen en ging gelijk op verkenning. De beslissing was snel genomen, ze ging na de zomer naar Tomtiedom. We hebben geen moment spijt gehad van deze snelle beslissing! Bij Tomtiedom werken stuk voor stuk lieve, vrolijke en betrokken juffen. Ze hebben echte aandacht voor de kinderen en ondernemen allerlei leuke dingen met ze. Buiten spelen, binnen spelen, zingen, dansen, knutselen, verven, wandelen naar het park, en ga zo maar door. Ze gaat altijd met heel veel plezier naar Tomtiedom toe, en komt vrolijk weer thuis. En niet alleen mijn kind is blij, als ouder voel ik me ook welkom bij Tomtiedom. Bij het brengen en ophalen wordt de tijd voor je genomen wanneer je iets wilt vragen of vertellen, en alle leidsters zijn vriendelijk en behulpzaam.
Omdat ze het zo goed heeft bij Tomtiedom Haave, besloten we toen onze oudste twee naar een BSO moesten, ook eerst bij Tomtiedom te gaan kijken. En wederom was dit een succes! Ook hier is de sfeer goed en hebben de medewerkers oog voor de kinderen. Ze kunnen na school relaxen als ze dat willen, maar meedoen aan een georganiseerde activiteit kan ook. Er is van alles om mee te spelen en de interactie met de andere kinderen is leuk. En ook hier wordt meegedacht: Toen mijn dochter de ophaalplek bij school niet zo fijn vond, werd er gekeken naar of het ook anders kon, en vonden ze een oplossing die wel werkte.
Tomtiedom voelt als een grote familie waar onze kinderen opgevangen worden als wij dat even niet zelf kunnen. Een goed gevoel!

Moeder van W. (3,5 jaar) en J. (1 jaar). Al meer dan drie jaar komen we wekelijks met veel plezier naar Tomtiedom. De medewerkers zijn kundig, warm en grappig, sportief en creatief. We vinden het fijn om te horen dat er in de modder is gespeeld, dat de kinderen naar het park zijn gelopen of naar de treinen zijn gaan kijken. Onze kinderen komen met een grote lach weer naar buiten aan het einde van de middag en zitten vol verhalen. Ze hebben lekker gegeten en zijn veel buiten geweest. Tomtiedom is persoonlijk en flexibel, handelt altijd in goed overleg en staat voor ons klaar met raad en daad. Ze zien de ontwikkeling in onze kinderen en helpen hen met alles wat bij groot worden hoort. We kunnen onszelf en onze kinderen niets meer wensen dan dat.20130621_17931

Moeder van E. (7 jaar) en M. (2 jaar). Onze kinderen gaan allebei met veel plezier naar Tomtiedom. Mees gaat naar de dagopvang en Emma naar de BSO. Ze voelen zich ontzettend op hun gemak en doordat de BSO en het kinderdagverblijf met een gang verbonden zijn, kunnen ze elkaar ook regelmatig even opzoeken. De pedagogisch medewerkers van de dagopvang kunnen goed inschatten waar Mees in zijn ontwikkeling is en wat hij nodig heeft om verder te groeien. De BSO biedt veel leuke activiteiten voor de kinderen waardoor Emma er altijd met veel plezier naar toe gaat. Het team van Tomtiedom geeft onze kinderen al vanaf dag één een veilig gevoel. Ze bieden een warme huiselijke omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn, zich verder kunnen ontwikkelen en vooral ook heel veel plezier maken. Wij brengen onze kinderen elke keer weer met een goed gevoel naar jullie toe!

Moeder van F. (1 jaar). Wij zijn bij Tomtiedom terecht gekomen, omdat ze flexibel zijn in hun openingstijden. Ze vinden het geen probleem om om 7u open te gaan en dat was voor ons heel fijn. De leiding en alle leidsters staan open voor suggesties, feedback en zijn makkelijk te benaderen. Ze houden een programma aan, maar passen daarin ook onze wensen, bijvoorbeeld qua slaaptijden en verzorgingsproducten. Ze ondernemen leuke dingen met de kinderen, doen uitstapjes en gaan veel naar buiten. Dat de leeftijden door elkaar zitten 0-4 jaar is voor iedereen leuk, ze leren van elkaar en leren te wachten omdat een ander nog even geholpen moet worden. Wij zijn erg tevreden en de kinderen komen er altijd vrolijk vandaan.

Moeder van Emma (7 jaar) en Mees (2 jaar). Onze kinderen gaan allebei met veel plezier naar Tomtiedom. Mees gaat naar de dagopvang en Emma naar de BSO. Ze voelen zich ontzettend op hun gemak en doordat de BSO en het kinderdagverblijf met een gang verbonden zijn, kunnen ze elkaar ook regelmatig even opzoeken.
De pedagogisch medewerkers van de dagopvang kunnen goed inschatten waar Mees in zijn ontwikkeling is en wat hij nodig heeft om verder te groeien. De BSO biedt veel leuke activiteiten voor de kinderen waardoor Emma er altijd met veel plezier naar toe gaat.

Het team van Tomtiedom geeft onze kinderen al vanaf dag één een veilig gevoel. Ze bieden een warme huiselijke omgeving waar ze zichzelf kunnen zijn, zich verder kunnen ontwikkelen en vooral ook heel veel plezier maken. Wij brengen onze kinderen elke keer weer met een goed gevoel naar jullie toe!

Fleur (moeder van Femme, 6 jaar): Onze dochter is ‘opgegroeid’ bij Tomtiedom. Begonnen als baby op de crèche tot ze de leeftijd had om naar school te gaan. Dan is afscheid nemen niet makkelijk, maar gelukkig kwam de BSO voor ons net op tijd! Wij hebben, tot groot verdriet van onze dochter, geen wekelijkse opvang na school nodig maar maken wel gebruik van de vakantieopvang (prachtig concept). Complimenten dat we ons, ook al is het alleen tijdens de vakanties, meer dan welkom voelen en dat merken wij vooral aan onze dochter.
De reactie van onze dochter als we zeggen dat het bijna vakantie is en zij weer naar Tomtiedom mag is ‘YES!’ Met de opdracht voor papa en mama: ‘Ik wil als laatste opgehaald worden, anders word ik boos’. Elke vakantie wordt er voor een mooi overzicht van de activiteiten die ze gaan doen gezorgd. Of ze nu op pad gaan of ‘thuis’ blijven, het is altijd erg leuk en gevarieerd en passend voor alle leeftijden. Van sportief tot creatief. Wij hadden ons geen betere opvang kunnen wensen en wij zijn dan ook erg blij dat we een aantal jaren geleden kennis hebben mogen maken met Tomtiedom. Niet te vergeten is de bereidheid en flexibiliteit om te helpen als iemand omhoog zit met opvang. Tomtiedom staat altijd klaar voor de kinderen en de ouders en zal doen wat mogelijk. Wij zijn fan!

Moeder van E. (3 jaar). Naar aanleiding van de website heb ik bijna drie jaar geleden een gesprek gehad op Tomtiedom. Het kleinschalige van één verticale groep en de warme sfeer die er hing, sprak ons meteen aan. Gelukkig was er meteen op de gewenste dagen plek. Onze dochter gaat nu alweer 2,5 jaar elke dag met veel plezier naar Tomtiedom, locatie Rhijn. De leidsters zijn stuk voor stuk ontzettend gek op alle kinderen en verzinnen de leukste activiteiten. Zo zijn ze een keer vliegtuigen gaan kijken op Schiphol (eerst met de bus en de trein ernaar toe, ook een hele belevenis voor die peuters!), hebben ze bij een echte bakker koekjes gebakken, zetten de dames zomaar in januari de verwarming hoog om binnen het zwembad op te blazen en krijgen we regelmatig een geschminkte dochter met een boel zelfgemaakte knutsels mee naar huis. LottoOok op andere dagen gaan de kinderen veel naar buiten, in de eigen tuin of naar het bos, en er wordt veel met thema’s gewerkt. Ook nemen ze geregeld een aantal kinderen mee boodschappen doen. Ook op regenachtige dagen wordt er binnen volop gezellig gespeeld. Kortom, voor onze dochter is het elke dag weer een feestje om te gaan! De leidsters zijn kundig en er wordt voor elke bijzondere activiteit toestemming gevraagd aan ouders, wat wij als zeer zorgvuldig ervaren. Het feit dat ze nu een BSO-groep gaan starten betekent voor ons dat de goede zorg voor onze dochter ook na haar vierde verjaardag door blijft gaan.

Kinderopvang Tomtiedom is een onderdeel van Tomtiedom Holding B.V. - Copyright 2023 - disclaimer